Uită absolut tot ce făceai, ia o pauză şi dă volumul la maxim. Calvin Harris a lansat prima sa piesă din 2017. "Slide" e o colaborare forză cu Frank Ocean şi trupa de hip-hop Migos.

7 momente în care artiştii au semănat cu cele mai DUBIOASE lucruri

Deja de câteva săptămâni celebrul DJ a făcut teasing piesei, postând pe rețelele de socializare un filmuleț în care melodia se aude în maşină în timp ce merge lin pe o şosea aproape pustie.

OMG! Lidia Buble a făcut anunțul: "M-am căsătorit!". Uite dovada!

Contrar aşteptărilor, piesa e diferită față de cele cu care ne-a obişnuit Calvin Harris până acum. Nu sună deloc de club şi nu are nimic în comun cu "This Is What You Came For", ultimul hit, lansat alături de Rihanna.

VIDEO: Asta e piesa pentru care vei face o OBSESIE. Nu-i da play, dacă nu vrei s-o pui pe repeat

De data asta e o producție simplă, care combină elemente pop, R&B şi chiar hip-hop, şi e disponibilă integral doar pe iTunes. Pe Youtube a fost postat doar primul minut şi jumătate.

"Slide" este doar prima piesă din seria de 10 pe care Calvin Harris le-a promis pentru acest an. Dacă nu ştiți la ce ar trebui să ne mai aşteptăm, DJ-ul a spus-o: "All my songs in 2017 have been sonically designed to make you feel fucking incredible". Tare, nu?