Le cunoşti, le-ai cântat piesele, poate ai postere cu ele în cameră, ai vrea să faci o fotografie cu ele şi ai să le vezi joi, 3 aprilie, la ZU Music Awards. Vorbim despre cele cinci cântăreţe din care se va alege “Cea mai bună artistă a anului”. Andra, Antonia, Inna, Elena Gheorghe şi Nicole Cherry n-au fost însă celebre mereu. Noi am făcut pe detectivii şi vă arătăm cum arătau la “începuturi”.

1. Andra

Ardeleancă ambiţioasă, Andra a ştiut de mică ce vrea şi ce poate. Talent înnăscut, Andra a început să cânte de la doar şapte ani, iar celebritatea a cunoscut-o la doar 14 ani atunci când avea deja un album. Primul său hit a apărut în anul 2000 şi s-a numit “În noapte mă trezesc”. Play!

2. Antonia

Născută în România în aprilie 1989, dar mutată în Statele Unite Ale Americii de la cinci ani, Antonia a stat departe de lumina reflectoarelor până în 2009. Atunci l-a cunoscut pe Tom Boxer şi a revenit “acasă”. În 2009 am făcut cunoştină cu frumuseţea şi vocea Antoniei Iacobescu. Prima ei piesă care a “spart” topurile a fost “Roses On Fire”. Play!

3. Inna

Elena Alexandra Apostoleanu sau, mai simplu, Inna a trecut, probabil, prin cea mai spectaculoasă schimbare muzicală şi de “look”. Inna şi-a încercat mai întâi norocul în muzică sub numele de “Alessandra”, iar în 2007 lansa piesa “Goodbye”. N-a fost cu noroc. A venit însă anul 2008 când Inna şi Play&Win au lansat “Hot”, single ce avea să cucerească toată planeta. Dar cum arăta Inna înainte să devină celebră? Play!

4. Elena Gheorghe

Toată lumea o cunoaşte pe Elena Gheorghe din trupa Mandinga. E adevărat, Elena Gheorghe a devenit celebru în ritmuri latino, dar nu acela a fost începutul ei muzical. Puţini ştiu că Elena Gheorghe şi Adela Popescu au format în 2001 trupa “Viva”.

N-au avut noroc şi drumurile lor s-au despărţit, aşa că în 2003, a apărut trupa Mandinga, iar noi am făcut cunoştinţă cu vocea Elenei odată cu piesa “Doar cu tine”.

5. Nicole Cherry

Pe numele ei complet Nicoleta Janina Ghinea, “Nicole” e cea mai “proaspătă” dintre din nominalizatele la “Cea mai bună artistă a anului” de la ZUMA. Nu a trecut nici măcar un an de când Mihai Morar a descoperit-o pe “Cireşica” pe Youtube şi a chemat-o să cânte la “Morning Zu”. Dar până atunci, Nicole îşi mai încercase norocul de a se lansa în “lumea mare” pe la festivaluri. Play!

Iar aici vedeţi prima apariţie Nicole Cherry la Morning ZU.

Noi vi le-am prezentat, voi aţi votat. Chiar, cine credeţi că va fi “Cea mai bună artistă a anului” la Zu Music Awards?