Reclamă

Melodii care în 2023 împlinesc 10 ani de la lansare

Anul 2013 a fost unul în care s-au lansat multe melodii bune. Multe melodii care în 2023 împlinesc 10 ani de la lansare sunt încă în playlistul multora dintre noi.

Publicat: 26 august 2023, 5:19 / Actualizat: 8 septembrie 2023, 16:13
Melodii care în 2023 împlinesc 10 ani de la lansare
Cine este presupusul nou iubit al lui Kim Kardashian. Miliardara s-a mutat, deja, mai aproape de el DeCine este presupusul nou iubit al lui Kim Kardashian. Miliardara s-a mutat, deja, mai aproape de el

Atât artiștii români, cât și cei internaționali au scos piese foarte bune, care au câștigat multe premii. Posturile de radio le-au dat de multe ori iar în cluburi s-a dansat mult pe ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dintre cele 10 melodii care în 2023 împlinesc 10 ani de la lansare este „Wake Me Up”

1. Avicii – „Wake Me Up”

Piesa „Wake Me Up” a fost lansată cu mare fast pe 17 iunie 2013. Este prima piesă de pe primul album de studio al formației, intitulat „True”. Pe 28 iunie 2013 a fost scos și videoclipul care patru minute și 32 de secunde de voie bună.

O lună mai târziu, în iulie 2013, „Wake me Up” a ajuns pe prima poziție în top UK Singles Chart. Astfel, piesa a devenit al doilea hit al formației și a fost vândută în peste 80.000 de copii în prima zi și în peste 260.000 de copii în prima săptămână. Cu aceste cifre, piesa a devenit cea mai bine vândută din 2013.

„Wake Me Up” a primit premiul NRJ pentru cea mai bună piesă internațională a anului.

Reclamă

2. Vama – „Perfect fără tine”

Piesa ”Perfect fără tine”, de la Vama, a apărut în 2013. Versurile ]i aparțin lui Tudor Chirilă și are un videoclip de atmosferă, filmat pe plaja de la Corbu.

A fost nominalizată la Romanian Music Award pentru Best Song și la Romanian Music Award pentru Best Rock.

3. Antonia – „Marabou”

Dupa succesul de care s-a bucurat “Jameia”, Antonia a scos “Marabou”, în 2013.

Principala întrebare legată de această piesă a fost semnificația titlului. “Marabou” a stârnit curiozitatea fanilor care și-au pus imaginația la lucru și au dat diferite explicații. De fapt, Marabou este o insulă privată. Este un loc ascuns, special pentru îndrăgostiți. Vezi care a fost primul loc de muncă al Antoniei. Cum și-a câltigat existența înainte de a fi o vedetă recunoscută peste tot.

4. Andra – „Inevitabil va fi bine”

„Inevitabil va fi bine” este o piesă de dragoste. Melodia scoasă de Andra în 2013, a fost foarte bine primită de public și de criticii de muzică. A fost nominalizată la Romanian Music Award 2013, pentru Best Dance, Best Pop și Best Video.

5. Ștefan Bănică – „Ce e dragostea?”

„Ce e dragostea?” a fost scoasă pe albumul „Love Songs”. Videoclipul prezintă o brunetă extrem de senzuală îmbrăcată într-o rochie diafană, albă. Ștefan Bănică și Marius Moga cântă versuri pline de romantism. Cu așa un amestec de frumos și senzual, rezultatul nu putea să fie decât de excepție. Si după 10 ani, melodia este în playlist-ul îndrăgostiților.
Citește și: Ștefan Bănică, adevărul despre participarea copiilor lui într-o posibilă continuare a seriei Liceenii

6. Maître Gims – „Bella”

Piesa „Bella” a făcut peste 560 de milioane de views de la lansare. Este vorba despre femeie și despre

7. Pharrell Williams – „Blurred Lines”

În 2013 piesa „Blurred Lines” a primit mai multe premii. Soul Train Music Award for Best Song of the Year, Premiul Soul Train Music pentru cea mai bună colaborare. Iar în 2014 Premiul Grammy pentru cel mai bun producător de muzică non-clasică al anului. Tot în 2014 a mai primit 4 premii Billboard pentru cea mai bună melodie din Top 100, Premiul Billboard pentru cea mai bună melodie R&B, Premiul Billboard pentru cea mai bună melodie digitală și Premiul Billboard pentru cea mai bună melodie de la radio.

8. Naughty Boy ft. Sam Smith – „La la la” 

O super colaborare între Naughyt Boy și Sam Smith, piesa „La la la” a primit două nominalizări la Premiile Brit, pentru cel mai bun single britanic și pentru cel mai bun videoclip britanic. A apărut în 2013 pe albumul „Hotel Cabana”.

9. Lorde – „Royals”

Piesa „Lorde” a lui Lorde a apărut în 2013 pe albumul „Pure Heroine”. A fost atât de bună încât a primit două premii Grammy. Unul pentru melodia anului și unul pentru cea mai bună interpretare pop solo. În 2014 a primit și premiul Billboard pentru cea mai bună melodie rock.

10. Alex Velea – „Din vina ta”

În 2013, Alex Velea a scos melodia „Din vina ta”, care a avut un mega succes. Apărută pe albumul „Din viața ta”, aceasta a primit premiul Romanian Music Award pentru Best Male. În 2014 piesa a fost nominalizată la Romanian Music Awards la categoriile Best Pop și Best Video.

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Andreea Bălan, într-o ținută sexy, neagră, în platoul Te cunosc de Undeva
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar ziua sa de naștere a fost sărbătorită așa cum se cuvine. De cine? De nimeni alta decât femeia care acum îi...
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
2
Jungkook are un look nou pe care și l-a etalat pe scenă alături de dansatorii lui
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
Jungkook de la BTS a lansat o nouă versiune a cântecului său solo „Seven”. Este o versiune „Alesso Remix”. Folosindu-se de această ocazie, s-a văzut că Jungkook are un look nou cu care a...
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
3
Delia, într-o ținută de culoare închisă, zâmbitoare, fotografiată pe un fundal gri
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
Delia este o femeie frumoasă, sexy, de succes, cu o carieră de invidiat în spate. Așa cum multe vedete o fac, artista își ține fanii la curent cu fotografii și din viața sa personală,...
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
4
Kelly Osbourne, pe stradă, cu copilul în căruț
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
Sharon este o bunica mândră. Ea a postat imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne, Sidney, și cu ceilalți nepoți pe care îi are. Fanii au fost imediat cuceriți de cei mici. Fosta co-gazdă...
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
5
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Aici este machiat[ de profesioni;ti ;i poart[ o rochie neagră cu un decolteu foarte generos
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cântăreața și-a arătat frumusețea naturală într-un clip pe care l-a postat pe rețelele sociale. Scopul a fost unul precis, iar fanii au reacționat imediat. Vedeta, în vârstă de...
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Parteneri
×