Enrique Iglesias s-a grăbit să ne arate cum a fost la filmările videoclipului Duele El Corazon, şi cum va arăta acesta chiar înainte de lansarea oficială. Până acum, melodia a beneficiat doar de un Lyric Video, iar videoclipul ar urma să se lanseze în curând.

Inna pregăteşte videoclip nou. Filmările au avut loc în Mauritius

Filmările au avut loc în Panama. Clipul prezintă situații contrastante...de la un câmp arid până la luxul din marile oraşe. Enrique nu a renunțat nici la elicopterul sau maşina de poliție atât de prezente în mai toate videoclipurile lui, dar a folosit şi imaginea unei fete care e urmărită cu o dronă în timp ce aleargă călare pe un cal alb superb. E vorba de modelul Victoria's Secret Kelly Gale.

Lansată acum două săptămâni, piesa a depăşit 27 de milioane de vizualizări pe Youtube.

AMR 2 zile până la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane. Noi îți dăm toate detaliile

Cântărețul spaniol concertează la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20:00. Evenimentul face parte din turneul "Sex and Love", iar Enrique a ținut să le transmită şi un mesaj fanilor români. Prin intermediul contului său de Facebook ne promite "un spectacol uimitor".

Biletele, au prețuri cuprinse între 198 şi 299 de lei, în funcție de categorie şi sunt disponibile online prin www.eventim.ro precum şi prin magazinele partenere. Cele de la VIP şi Fan Pit s-au epuizat deja.

Enrique Iglesias a mai concertat în Bucureşti în 2002.