În ziua în care împlinește 35 de ani, Andra le face cadou fanilor ei o piesă nouă. ”Timpul” este o melodie de dragoste, cu mesaj sensibil, iar Andra a lansat-o în timp ce își sărbătorește ziua de naștere, într-o destinație romantică. 

În ziua în care își sărbătorește aniversarea, Andra nu așteaptă daruri, ci le face ea un cadou muzical fanilor ei. ”Timpul”, cea mai nouă piesă a artistei, a fost lansată chiar în ziua în care artista a împlinit 35 de ani de viață și 13 de căsnicie. ”De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astăzi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul”, a scris artista pe Facebook. 

Andra și familia ei se află în vacanță la Roma. Soțul și copiii au surprins-o chiar de dimineață cu un tort aniversar și un buchet mare de trandafiri. La rândul ei, artista a ales să le dăruiască fanilor o piesă nouă chiar de ziua ei. ”Timpul” este o melodie cu un mesaj sensibil, așa cum ne-a obișnuit Andra. Este a treia piesă pe care o lansează anul acesta, după colaborarea cu 3 Sud Est, care are peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube, și ”Invisible”, o piesă în limba spaniolă, caliente, lansată la începutul verii. 

Așa sună cel mai nou pariu muzical al Andrei: