Nu mai e un secret pentru nimeni că Justin Bieber și Selena Gomez nu mai pot trăi unul fără celălalt. Probabil că și ei au pierdut șirul despărțirilor și împăcărilor, însă acum sunt din nou împreună.

Chiar dacă au stat despărțiți perioade destul de lungi de timp, Biebs și Selena nu și-au putut lua gândul unul de la celălalt și și-au pus sentimentele în versuri.

VIDEO: Încă o piesă latino pentru care vei face o obsesie. E mai tare decât ”Despacito”?

Iată 12 melodii pe care Justin Bieber și Selena Gomez le-au compus unul pentru celălalt:

TOP 10 piese pe care Irina Rimes le-a compus pentru alți artişti

Selena Gomez - Love will remember - Selena a scris această baladă după separarea de Justin în 2013. Nu numai că a inclus un mesaj vocal de la fostul ei iubit la începutul piesei, dar a declarat apoi pentru InStyle că piesa a fost "cea mai personală" pe albumul Stars Dance.

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants - Selena a lansat "The Heart Wants What It Wants", după ce sa despărțit de Justin în noiembrie 2014 și a confirmat la o emisiune TV că a fost vorba despre fostul său iubit.

Justin Bieber - Sorry - Imediat după ce Justin a lansat această piesă de la albumul "Purpose", fanii au început să speculeze că este vorba despre Selena. Cu versuri precum "Știu că știi că am făcut acele greșeli, poate o dată sau de două ori, (...) vreau să spun câteva sute de ori", e greu să crezi altceva.

Justin Bieber - Heartbreaker - Justin a lansat această piesă după ce s-a despărțit de Selena în octombrie 2013 și a recunoscut că a fost vorba despre dragostea lor. "Este un cântec pentru oamenii care trec prin durerea unei despărțiri - cum am fost când am scris-o", a scris el pe Twitter.

Justin Bieber - What Do You Mean? -  Justin ia spus lui Ellen DeGeneres într-un interviu ]n noiembrie 2015 că trei dintre piesele de pe albumul Purpose au fost despre Selena, inclusiv "What Do You Mean?".

Justin Bieber - All That Matters - În timpul unui interviu la postul de radio Power 106 Los Angeles în decembrie 2013, Justin a dezvăluit că Selena a fost sursa de inspirație din spatele acestei piese: "All That Matters" a fost scrisă într-o perioadă minunată din relația noastră. În acel moment, ea era tot ce conta." 

Justin Bieber - Hold Tight - Chiar dacă Justin nu a confirmat niciodată că această piesă se referă la Selena, managerul sau, Scooter Braun, a confirmat pentru Billboard că Justin a scris piesa atunci cand "trecea printr-un timp greu".

Justin Bieber - Recovery - Justin a lansat această pistă după ce sa despărțit de Selena și mai târziu a sugerat pe Twitter că era vorba despre asta.

Justin Bieber - Nothing Like Us - După despărțirea de Selena în ianuarie 2013, Bieber lansa această baladă de pe albumul Believe Acoustic. Potrivit lui Us Weekly, piesa a fost răspunsul lui Justin pentru Selena, care i-a dat papucii.

Justin Bieber - Mark My Words - În timpul unui interviu pentru Access Hollywood, în noiembrie 2015, Justin a dezvăluit că Selena a fost, de asemenea, inspirația din spatele "Mark My Words". "Ea este o persoană pe care o iubesc foarte mult, nu o voi înceta niciodată să o iubesc", a spus el. 

Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber - Skrillex și Diplo, care au colaborat cu Justin pentru această piesă, au spus că "Justin a scris melodia într-un moment greu din viața sa". Justin a clarificat tot după ce în videoclip au apărut cuvintele: "Where R Now, Selena".

Justin Bieber & BloodPop® - Friends - În timp ce Justin nu a confirmat niciodată că piesa asta se referă la Selena, versurile și data lansării par să sugereze că este. Justin cântă despre o relație eșuată, dar spune că tu și fosta puteți rămâne prieteni. Coincidență sau nu, Justin a lansat "Friends" în vara anului 2017, imediat după ce se întâlnise din nou cu Selena, după transplantul de rinichi.