După ce ne-au făcut curioși în ultimele săptămâni cu poze de la filmări și teaser-e, Zayn și Taylor Swift au lansat, în sfârșit, videoclipul piesei “I Don’t Wanna Live Forever”. Piesa e soundtrack-ul oficial al filmului ”Fifty Shades Darker” și a fost lansat la miezul nopții.

Acestea sunt piesele de pe coloana sonoră de la ”Fifty Shades Darker”

Zayn și Taylor și-au intrat perfect în rol și chiar sunt din ”filmul ăla”. Filmările au avut loc la un hotel din Londra și, așa cum îți povesteam aici, cei doi au spart decorațiuni în valoare de 2500 de dolari. Dar a meritat!

VIDEO: A apărut un nou trailer pentru ”Fifty Shades Darker” și e mai INTENS decât tot ce ai văzut până acum!

Povestea începe cu o vânătoare a paparazzilor, până când cei doi ajung în hotel. Taylor are ceva ”bad blood”, dar Zayn e cel care își iese primul din minți și începe să distrugă lucruri. Vizualul e, așa cum bănuiești, extrem de sexy. Filmul va avea premiera pe 10 februarie și este unul dintre cele mai așteptate de la începutul anului. ”Fifty Shades Of Grey”, primul din serie, a avut un succes uriaș și încasări de 570 de milioane de dolari. De altfel, i-a adus lui The Weeknd un premiu Grammy și o nominalizare la Oscar pentru piesa ”Earned It”. Ellie Goulding a fost și ea nominalizată la Grammy pentru ”Love Me Like You Do”.

Așa arată clipul “I Don’t Wanna Live Forever”