În urmă cu ceva vreme, Randi a povestit pe blogul lui de pe zutv.ro că dragostea neîmpărtășită îl inspiră cel mai mult să compună. Așa că, dacă aveai impresia că nu va lansa niciodată o piesă veselă, e momentul să te mai gândești. 

La două luni de când a lansat ”Fana mea”, Randi revine cu un nou single. “Ce te-aș mai” este o melodie altfel, de vară, plină de energie, cu un videoclip regizat de Roman Burlaca. Randi a compus piesa într-o singură zi, iar lansarea trebuia să aibă loc încă de acum o lună. Soarta a făcut ca Randi să se accidenteze la fotbal și să fie nevoit să amâne filmările, dar până la urmă totul a ieșit așa cum și-a dorit.

Videoclipul a fost filmat în Chișinău, cu regizorul moldovean Roman Burlaca, cei doi fiind deja la a doua colaborare – prima fiind pentru piesa “Fana mea”, lansată în aprilie.

OMG! Lora a fost implicată într-un accident rutier. “Cu toții suntem șocați!”

“Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. „Ce te-aș mai” este dovada că nu e așa: cânt și piese vesele, după cum puteți vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultați de la mine de obicei. Să îmi spuneți în comentarii cum vi se pare. :)”, a scris Randi pe pagina sa de Facebook.