După exact 6 luni de ultimul său videoclip, Mario Joy revine în forță. A lansat single-ul ”Playin’”, o piesă în limba engleză, cu un mesaj axat pe inegalitatea dragostei dintr-un cuplu.

Cu un beat vibrant și versuri catchy, noua piesă are toate ingredientele ca să devină hit. ”Cred că se vor regăsi foarte mulți oameni în mesajul piesei! Consider că acest produs este ”altceva”, atât din punct de vedere audio, cât și vizual. Sunt încântat că am colaborat cu Laura și Lari – doi artiști extrem de talentați în sfera actoriei și a dansului. Sper ca proiectul meu să transmită, iar lumea să simtă exact vibe-ul pe care-l simt și eu atunci când dau play.”, a declarat Mario Joy. El a compus muzica și textul.

 

OMG! Băieții de la Carla’s Dreams au mai bifat un record pe Youtube. Uite despre ce e vorba!

Videoclipul este unul de imagine, iar regizorul Richard Stan a ales să lucreze cu profesioniști din lumea teatrului și dansului. 

“Playin’” apare după exact doi ani de la lansarea hitului internațional ”California”, care i-a adus lui Mario Joy locul 1 în topurile radiourilor din peste 20 de țări.