Adda se ţine de cuvânt şi ne lasă cu un super single până după ce va naşte. A promis piesă nouă şi “Oglindă, Oglinjoară” e exact ce trebuie.

FOTO. TOP 6 artiste de la noi care seamănă IZBITOR cu vedete de afară

Piesa la care Adda a lucrat cu Iulian Moga pentru videoclip are acel ceva care o face specială şi pariem că o să vă intre la suflet de la prima ascultare. Noul single e un îndemn pentru fiecare dintre noi să avem puterea să ne vedem în oglindă fără să fim influenţaţi de părerile celor din jur, şi se adresează tuturor celor care nu-şi mai găsesc locul sau care nu ştiu cum să meargă mai departe.

10 piese despre cât de tare e să fii SINGLE

Adda a scris piesa în perioada în care a lansat “Lupii”, o perioadă mai tristă din viaţa ei, şi spune că versurile au ajutat-o să-şi recapte încrederea în sine. În ciuda aparenţelor “nu este o melodie tristă, ci una motivaţională”, spune artista. 

Sarcina a făcut-o pe Adda mai activă decât înainte și am avut parte de lansare după lansare: melodia cu tatăl ei, seria de șase mini-piese din ”Stările Addei – Sezonul II” și featuring-ul cu frații Teodorescu au fost doar începutul. “Oglindă, Oglinjoară” e un single nou, complet separat de Stările Addei, din care s-au încheiat deja primele două sezoane.