Încurcate sunt căile muzicii, mai ales când artistul vrea să transmită mesaje cu subînțeles. Câteva dintre piesele românești au fost luate în vizor de Consiliul Național al Audiovizualului, care fie s-a autosesizat, fie a primit reclamații cu privire la ele. Partea bună e că niciuna dintre piesele de mai jos nu a ajuns să fie interzisă pe TV.

TOP 10 cele mai populare videoclipuri pe Youtube în 2016

Delia și Carla’s Dreams de bat în fruntea clasamentului. O fi ceva pervers în melodiile lor? Nu știm, dar cert e că toate sună într-un mare fel!

”Da, mamă” a primit reclamații pentru că ar avea un mesaj care încurajează consumul de alcool.

”Cum ne noi”, featuring-ul de 44 de milioane de vizualizări, ar lăsa loc de interpretări, pentru că lipsește verbul.

La ”Sub pielea mea” videoclipul a fost cel care a pus probleme, fiind considerat prea sexy pentru a fi difuzat ziua la televizor.

În cazul piesei ”Acele”, versurile ”Acele tale îmi fac tattoo sub piele” au atras atenția, fiind considerate cu dublu înțeles.

Delia a lansat în vară ”1234 (Unde dragoste nu e, nimic nu e” și lumea i-a sărit în cap că e prea sexy în videoclip. Din fericire, a scăpat și va putea fi sifuzat în continuare. 

Ultima piesă pentru care Delia a ajuns în atenția CNA este ”Gura Ta”. Se pare că sintagmele «mă dezbraci», «gura ta», «înnebunesc când mă atingi», «mă muşti» i-au pus probleme. A scăpat și de data aceasta.