Băieții de la BTS au avut o apariție la ONU, iar James Corden a glumit pe seama lor și și-a pus în cap internetul. Cei șapte fantastici au apărut la sediul Națiunilor Unite pentru prima dată după schimbarea președintelui din țara lor și au fost trimișii speciali ai noului lider din Coreea de Sud. 

Cei de la BTS au cântat ”Permission to Dance” la sediul Națiunilor Unite și au avut un discurs în care au vorbit despre încălzirea globală și ezitarea oamenilor de a se vaccina. Deși apariția lor a fost urmărită de milioane de oameni și și-a atins scopul, au fost și voci care au criticat momentul și care au glumit pe seama celor de la BTS. Una dintre aceste voci a fost a lui James Corden. Simpaticul prezentator a făcut o glumă în cadrul show-ului său și s-a referit la fanii BTS drept ”fetițe de 15 ani”. Atât le-a trebuit celor din BTS Army, care s-au activat pe Twitter și au început să dea cu hate în Corden.

Gluma a fost cam nesărată pentru admiratorii trupei, care nu au mai ținut cont de întregul context și de faptul că prezentatorul a vrut să facă o glumă nevinovată. Corden și băieții de la BTS sunt prieteni de mult timp, prezentatorul i-a invitat în emisiunea lui de multe ori și au ajuns să se apropie atât de mult, încât băieții îi spun ”Papa Mochi”. 

Acesta este momentul celor de la BTS la sediul ONU din New York:

Și acesta este momentul care i-a înfuriat pe fanii trupei: