La două luni și jumătate de când a lansat ”O fată obișnuită”, Ami revine cu o piesă de pus pe repeat. ”Fluturi” are un mesaj emoționat și un videoclip care nu are cum să te lase indiferent, iar artista le-a dat indicii fanilor ei încă de săptămâna trecută cu privire la faptul că pregătește o piesă nouă. 

Toamna se numără piesele bune, iar Ami a revenit cu o melodie sensibilă, așa cum numai ea știe să cânte. ”Fluturi” este pariul ei pentru toamna aceasta și sună într-un mare fel. Ami s-a transformat în fluture pentru filmările videoclipului și a purtat o ținută foarte diafană și elegantă: o rochie albă, scurtă, cu niște fâșii din voal, care păreau a fi aripi de fluture. Artista are și câteva cadre extrem de îndrăznețe în videoclip, în care apare goală. 

Ami a făcut echipă cu Alex Pelin și Adi Colceru pentru compoziția piesei, iar regia videoclipului a fost semnată de SAN. Mesajul piesei este unul care te va pune pe gânduri, iar Ami cântă despre cât de fragili putem fi uneori, asemenea unor fluturi, și cât de imprevizibilă e ziua de mâine. ”Noi suntem fluturi, trăim o zi, hai s-o trăim în așternuturi… Noi suntem fluturi și poate mâine-o să ne poarte alte vânturi” – așa sună refrenul piesei cu care Ami și-a propus să cucerească topurile toamna aceasta. 

Dă-i play și spune-ne dacă merită să ajungă în Trending!