ZU TV dă verdictul: ”Closer” e hitul toamnei! Piesa asta a explodat pur și simplu de când a fost lansată și până acum. A apărut de nicăieri și a bătut toate recordurile posibile: e pe prima poziție în cel mai important top muzical din lume, e printre cele mai căutate de pe Shazam și cea mai downloadată în S.U.A. în momentul acesta. 

ASTA e piesa pentru care românii au făcut o obsesie. E cea mai căutată de pe Shazam!

Știi momentul acela când apare o piesă de nicăieri și ajunge peste noapte number one în topurile muzicale? Exact așa s-a întâmplat și cu piesa ”Closer”, de la The Chainsmokers și Halsey. În mai puțin de o lună, a ajuns pe prima poziție în cel mai important top muzical din lume: Billboard și stă acolo pentru a șasea săptămână consecutiv. ”Closer” e, în acest moment, și cea mai downloadată melodie în S.U.A. E inutil să mai spunem că e în heavy rotation pe toate posturile de radio, nu-i așa?

TESTUL SUPREM: Poți să ghicești melodia și artistul după un singur cuvânt din piesă?

”Closer” a detronat ”Cheap Thrills”, de la Sia și Sean Paul, care fusese number one pentru patru săptămâni consecutiv. E una dintre cele mai rapide urcări, pentru că a ajuns acolo în mai puțin de patru săptămâni. Interesant e că nici nu are videoclip oficial, ci doar un lyric video, care are deja peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube. ”Closer” e în primele poziții în topul Shazam. În Brazilia, China, S.U.A. și Japonia e cea mai căutată melodie. Se pare că versul care i-a inspirat pe cei mai mulți e “So baby pull me closer in the backseat of your Rover”. Hmmm… Ție ce sentimente îți trezește melodia asta?