Toamna se numără bobocii, dar și piesele bune. Feli sparge gheața și lansează piesă nouă în prima zi de toamnă. Artista s-a transformat în școlăriță la filmările videoclipului și are un mesaj pentru toți cei care au crescut și au uitat să mai fie copii. 

Feli are un mesaj pentru toți oamenii care au uitat să se bucure de lucrurile simple. ”Adu-ți aminte” este despre bucuria de viață pe care am pierdut-o pentru că ne-am grăbit să creștem și am uitat să mai prețuim lucrurile simple. Feli a compus versurile și a colaborat cu colegii ei de la HaHaHa Production pentru linia melodică. 

Videoclipul este simplu, dar foarte jucăuș, în ton cu mesajul piesei. Feli s-a lăsat pictată pe față la filmări și a luat alături de ea în videoclip mai mulți copii, printre care și pe fiica ei, Nora Luna. ”Adu-ți aminte să te bucuri de lucrurile simple! Bucură-te când răsare soarele, când auzi râsete de copii, când îți începe piesa preferată sau bucură-te de un dulce bun”, a scris Feli pe Instagram, în timp ce piesa era lansată pe YouTube. 

Dacă te simți vreodată copleșit de maturitate și îți dai seama că ai uitat să te mai bucuri și să faci rai din ce ai, piesa asta e tot ce ai nevoie să auzi.