Wheels, Streets, GO! Ești tare pe skateboard, role, trotinetă sau BMX? ZU TV te premiază! Tot ce trebuie să faci este să-ți filmezi schemele, să le urci pe site, te înscrii în concurs și gata, ești cu un pas mai aproape de premiu!

ZU TV scoate din nou la rampă sporturile urbane. Dacă îți place să te dai cu bicla, cu rolele, skate-ul sau trotineta, ce mai aștepți?! Ai mai mult de 10 ani? Filmează-ți schemele și participă la cea mai tare competiție de sporturi urbane văzută la TV! Încarcă videoclipul cu schemele tale pe pagina de concurs, adică AICI, până pe 12 noiembrie și pune-te pe adunat voturi! 

Distribuie filmulețul tău pe social media și dă-le de veste prietenilor să te voteze. Răspândește-l pe Facebook, Instagram, TikTok și adună cât mai multe voturi, ca să ne iei premiul! Implică-ți și prietenii, colegii de școală și pe oricine mai vrei tu și pot câștiga și ei. 

Videoclipul tău trebuie să aibă între 30 și 90 de secunde, să fie filmat în format landscape, Full HD. Clipul trebuie să aibă maxim 500 MB și poate fi urcat pe platforma de concurs în format .mp4, .avi, .qt sau .mpeg.

Baftă!