Viața lor este tot timpul pusă pe tapet, dar unele lucruri le scapă chiar și fanilor celor mai înfocați. Starurile au, ca noi toți, secrete care ar da orice să nu se afle. Unele lucruri mai ”scapă” și ajung să fie cunoscute publicului.

GALERIE FOTO: 10 celebrități care au făcut reclamă la lenjerie intimă

Miley Cyrus are un frate ”din flori”. Tată cântăreței a devenit tată de două ori în anul 1992. În noiembrie s-a născut Miley, iar cu câteva luni în urmă, s-a născut un băiat dintr-o relație paralelă pe care Billy Ray Cyrus a avut-o cu o ospătăriță. 

Jennifer Lopez nu vorbește cu oameni care îi sunt ”inferiori” din punct de vedere social. Atunci când și-a construit reședința din California, a spus clar și răspicat că muncitorii nu trebuie să vorbească cu ea sau s-o privească în ochi.

Britney Spears are în casă o cameră specială pentru sex, exact ca în ”Fifty Shades Of Grey”. Încăperea se numește sugestiv ”Fantasy Room” și e plină de accesorii și costumații care i-ar sattisface chiar și pe cei mai pretențioși.

Leighton Meester și mama ei au fost cercetate de mai multe ori în ultimii ani. Actrița s-a născut în închisoare, în timp ce mama ei ispășea pedeaspa pentru trafic de droguri.

Brad Pitt a fost, la un moment dat, asistentul unui actor de telenovele gay. Thom Racina pe numele lui a declarat că relația lui cu Brad Pitt a fost mai mult decât profesională și că s-au împrietenit, dar nu a specificat în ce sens. Pitt nu a recunoscut niciodată.