Este început de sezon estival și dacă vrei să fii trendy dar și protejat de razele nocive ale soarelui e necesar să porți ochelari de soare. Aici intervine un factor de decizie pentru că nu toată lumea își alege ochelarii care li se potrivesc și cad uneori în penibil.
 
 Vă oferim câteva sfaturi prețioase în alegerea corectă a ochelarilor de soare:
 
 Porți ochelari de soare noaptea sau și mai rău în incintă, club? După cum le spune și numele foarte clar, ochelarii de soare sunt pentru a te proteja de razele ultraviolete ale soarelui așadar noaptea nu mai e soare. Poate doar dacă găsești cumva ochelari de lună.
 
 Nu purta ochelari prea mari, supradimensionați care îți acoperă aproape toată fața. Ieși afară nu te apuci de sudură.
 
 Ochelarii rotunzi, tip John Lennon. În general, hipsterii preferă astfel de ochelari fără să țină cont de structura feței lor și dacă le stă într-adevăr bine. Acești ochelari sunt dificili și mai bine îi eviți că nu mai suntem în anii 60.
 
 Obișnuiești să porți ochelarii pe cap? Ți-e teamă că razele ultraviolete o să îți atace scalpul sau îți va bronza părul? Stai liniștit și renunță să mai ții ochelarii pe cap.Dacă nu ai unde să îi ții mai bine îi ții la ochi sau eventual în mână.
 
 Agăți ochelarii de soare la cămașă sau mai rău la lanțul de la gât? Uită de obiceiul ăsta, de ce ai vrea să folosești cămașa drept cuier. În caz că ai pălărie, ce faci, o agăți la cămașă, o mototolești în buzunarul de la spate?
 
 Un alt sfat de urmat ar fi să îți alegi ochelarii după formă feței, unii care te avantajează și arăți cool dar care să fie și buni ca nivel de protecție UV.