Pe scena, pe covorul roșu, în pictoriale - peste tot vedetele arată impecabil. Chiar dacă au în spate o armată de stiliști care au grijă de imaginea lor, unele dintre ele dețin secrete de frumusețe mai... ciudate.

9 idei de make-up de la artistele din România

Din când în când, starurile dezvăluie presei și fanilor câte un mic truc care le ajută să fie întotdeauna strălucitoare. 

Jennifer Lopez arată extraordinar la 45 de ani. Pentru a-și diminua pofta de mâncare, vedeta miroase ulei de grepfrut. Pe cât de ciudat pare, pe atât de eficient este!

Lady Gaga ne-a obișnuit cu ciudățeniile ei. În ceea ce privește trucurile de înfrumusețare, cântăreața folosește bandă adezivă pentru a ține departe ridurile.

Ce credeți că folosește Sandra Bullock pentru a scăpa de cearcăne? N-o să ghiciți niciodată, așa că vă spunem noi: cremă pentru... hemoroizi!

La cum arată Halle Berry, te-ai gândi că-și petrece ore întregi în saloanele de înfrumusețare. Pentru a ține celulita la distanță, vedeta are un truc foarte simplu: își freacă pielea cu zaț de cafea.

Frumoasa Zoe Saldana își menține părul strălucitor cu măști de... maioneză. Combinația de gălbenuș de ou cu ulei e foarte hrănitoare pentru păr.

Victoria Beckham ar face orice pentru a-și menține pielea tânără. Ea folosește măști pe bază de placentă animală, bogată în celule stem și elemente nutritive. 

Kim Kardashian e, de departe, regina tratamentelor de înfrumusețare ciudate. Vedeta este fană a terapiei ”Dracula” și își injectează sânge în față, pentru a scăpa de riduri. Talia subțire credeți că nu cere sacrificii? Ba da! Când stă în casă, Kim poartă un corset care să-i accentueze silueta clepsidră.