Există o grămadă de produse și tehnici de înfrumusețare. Dar uneori, obiectele banale care sunt la îndemâna noastră ne-ar putea fi de mare ajutor. Te-ai gândit vreodată că ai putea folosi o lingură atunci când te machiezi? Pe bune, nu e glumă! Uite 5 feluri în care o banală lingură îți poate face viața mai ușoară atunci când vine vorba de frumusețe:

VEZI ȘI: TOP 10 secrete de make-up care îți vor schimba viața

1. Să împingi cuticulele. Știi deja că nu e bine să le tai, dar dacă ți se pare că arată urât, poți folosi o lingură pentru a le împinge în sus. Marginea rotunjită e secretul!

2. Ai cearcăne vizibile? O lingură rece, pe care să o ții câteva minute sub ochi poate face minuni în privința lor!

3. Mascara îți dă bătăi de cap? Știm, știm, nu vrei să strici machiajul elaborat murdărindu-te pe pleoape de mascara, nu? Folosește o lingură pe post de ”paravan” între gene și piele.

VEZI ȘI: 10 lucruri de la care trebuie să-ți iei adio pentru a fi COOL vara asta

4. Un coș care îți dă bătăi de cap? Pune la rece o lingură și apoi ține-o pe zona cu probleme câteva minute. Durerea și inflamația dispar ca prin minune!

5. Vrei să încerci tehnici de conturare a feței despre care ai tot auzit, dar nu știi exact unde sunt pomeții? Coada unei linguri te poate ajuta să-ți dai seama exact unde trebuie să aplici produsele cosmetice!