Fetelor, avem câteva sfaturi prețioase pentru voi. Sigur, știți deja că puteți să vă ”combinați” cu cine vreți voi, dar există niște categorii de tipi de care ar trebui să stați departe. Motivul? Nu aveți de ce să vă complicați inutil pentru că, la urma urmei, tot voi veți suferi.

OMG! Ce fac femeile ÎN SECRET înainte de o partidă de sex

1. Fostul iubit. Dacă lucrurile n-au mers, e clar că nu se repară cu o partidă de sex. Chiar dacă te caută din când în când, gândește-te bine care e, de fapt, scopul lui. Merită? Dacă da, go ahead! Dar de cele mai multe ori îți faci speranțe degeaba.

10 ”răutăți” pe care o femeie i le poate spune unui bărbat gol

2. Iubitul altei fete. Dacă e ”luat”, nu prea ar trebui să te bagi. Dacă el alege să-și înșele partenera cu tine, pune-te puțin în locul ei. Ți-ar plăcea să pățești la fel? Nu prea…

3. Cel mai bun prieten al tău. Știm, știm, eterna dezbatere dacă poate exista sau nu prietenie dezinteresată între femei și bărbați nu va avea niciodată un răspuns. Dacă te culci cu prietenul tău cel mai bun, de aici încolo lucrurile între voi se pot defini într-un singur fel: AWKWARD!

LOL: 14 expresii populare pentru ”A face sex”. Pregătește-te să râzi!

4. Șeful tău. Situația asta e greșită din start și nu poate duce la nimic bun. Nu vrei să aluneci pe o pantă gen ”Fifty Shades Of Grey”, nu-i așa? 

5. Fostul iubit al prietenei tale. Chiar dacă lucrurile s-au terminat între ei, e posibil ca ea să aibă încă sentimente pentru el. Cum ar fi dacă te-ar vedea cu el?