Apple vrea să țină mereu pasul cu dorințele utilizatorilor, așa că din când în când mai pregătește câte un update. De data asta, noua versiune de iOS vine la pachet cu 217 emoji-uri noi și cu noi setări privind siguranța. Cool, ah?

Vremuri noi, emoji-uri noi. Pe politica asta s-au bazat cei de la Apple atunci când au decis să schimbe galeria de emoji-uri. 217 noi emoji-uri își vor face loc pe tastatură, în timp ce unele vechi vor dispărea. În contextul actual al COVID-ului, Apple a decis ca noua versiune de iOS să nu mai aibă emoji-ul cu seringă, tocmai din cauza etapelor de vaccinare.

Cu ce vine la pachet noul update? Cu emoji-uri care au diferite nuanțe ale pielii, cupluri de același sex, fețe cu diferite look-uri, de la cele cu părul lung la cele cu barbă messy. Update-ul 14.5 nu este singura modificare pe care o pregătește Apple. Utilizatorii iOS vor avea parte de surprize și în 2022, atunci când vor apărea alte noi emoji-uri. Până atunci, utilizatorii se pot simți în siguranță datorită noilor setări de privacy. Tot cei care folosesc iOS pot alege acum dacă permit aplicațiilor să colecteze date despre ei.