Charlie Puth este unul dintre cei mai râvniți artiști din lume. La doar 29 de ani, se bucură de succes pe plan internațional, dar nici în dragoste nu îi merge rău. E frumușel, face muzică sensibilă, iar fetele sunt atrase de el ca de un magnet.

Frumușelul care te-a cucerit cu hit-uri precum "We Don't Talk Anymore" sau "Attention" are și un mic ”defect”. Are o cicatrice pe față, pe care probabil că ai observat-o deja. Semnul din sprânceană a devenit un fel de trademark al lui, iar fanele consideră că face parte mai degrabă din farmecul lui decât ca fiind un defect. Dacă la prima vedere nu pare nimic neobișnuit și arată ca și cum Charlie și-ar fi ras sprânceana când era adolescent și nu i-a mai crescut părul la loc, ei bine povestea din spatele semnului este cu totul alta. 

Body shaming. Charlie Puth, ținta răutăților pe net, după ce a fost pozat la bustul gol. Ce i-au reproșat haterii?

Charlie s-a ales cu acel semn când era mic, în urma unui episod care i-a speriat pe părinții săi. Artistul a povestit într-un interviu că, atunci când avea doi ani, l-a atacat un câine. Mușcătura de deasupra ochiului drept i-a lăsat un semn vizibil, pe care îl are și în ziua de azi.