Vara s-a terminat și toate prietenele tale se laudă cu un bronz perfect, auriu, iar tu încă mai ai arsuri de la ultima plajă? Fetele cu pielea foarte deschisă la culoare se confruntă cu asta în fiecare vară.

8 motive pentru care e mai bine să ai sânii mici

Și de-ar fi numai asta! Uite 8 probleme pe care numai fetele cu pielea albă le înțeleg:

1. Să găsești un fond de ten potrivit e o adevărată aventură. Sigur, te gândești mereu să cumperi cea mai deschisă nuanță, dar ghici ce?! Sunt mari șansă să arăți ca o fantomă.

2. Te trezești într-o dimineață și observi că ți-a apărut un coș de toată ”frumusețea”. E foarte greu să găsești un corector care să nu arate dubios când încerci să acoperi.

3. Blush roz? Sună bine, dar ai grijă la cantitate. De la divă la clovn e un pas mic, mic.

4. Ai face orice să-ți ascunzi picioarele albe. Sunt 30 de grade afară, dar tot pantaloni lungi îți vine să porți. Mergi la un eveniment și vrei să-ți iei dresuri culoarea pielii? Succes, nu ai să găsești culoarea pielii TALE. Picioarele vor fi întotdeauna din alt film.

5. Mereu se găsește cineva care să te întrebe: ”Ai stat și tu vreodată la soare?”

6. Dar și când stai, e haos! Nu e o idee bună să te duci nici până la magazinul din colț fără să-ți dai cu cremă de protecție solară.

7. Îți pui ultima speranță în autobronzant. Dar șansele să dea fail sunt mai mari decât șansele să găsești unul practic, rezistent și care să arate natural.

8. Mereu se găsește cineva care să te întrebe dacă ești bolnavă. ”Nu, dude, asta e fața mea!”