Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuteanu şi Sandy sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1, iar show-ul a înregistrat o premieră: cu acelaşi punctaj, doi concurenți au fost trimişi direct în marea finală. 

„Mie îmi revine sarcina de a anunța finalistul acestei seri şi nu o să vă vină să credeți. Pentru prima dată în acest show, cu un total de 33 de puncte, merg în finala Splash! Vedete la apă Sandy şi Riki!”, a declarat aseară prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor. 

Platformele înalte de 5 sau 10 metri nu i-au intimidat deloc pe Rikito, Marian Pavel, Sandy, Matias, Adriana Bahmuțeanu sau Raluca Podea. Deşi a descoperit chiar în cadrul competiției o problemă medicală, Adriana a depăşit-o cu succes şi a sărit direct de la platforma de 5 metri. Tot de la 5 metri a sărit şi Raluca, învingându-şi pe această cale fobia de apă, în vreme ce Black Matias a surprins cu o săritură în cap de la platforma de 5 metri. Cu o săritură impecabilă, în cap, din stând pe mâini, a uimit şi Sandy, care a fost şi avertizată: „Dacă o să ajungi în finală, o să concurezi împotriva fratelui tău!”, însă concurenta nu s-a lăsat intimidată: „Abia aştept, de mici facem asta! Sportul contează mult pentru fiecare dintre noi!”. Rikito a făcut şi el senzație cu o săritură de la platforma de 5 metri, în cap, în vreme ce pe Marian Pavel emoțiile l-au copleşit şi săritura lui a fost una incorect executată. 

Sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestațiile alături  de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România. Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi  Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediție a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00.