Prietenia adevărată nu e deloc uşor de găsit, iar când o ai, e bine să ştii să o întreţii. Uite câteva exemple de BFF din seriale TV cu care aţi putea semăna tu şi prietenii tăi.

Motive STUPIDE pentru care se ceartă CEI MAI BUNI prieteni

Nu-i aşa că sunt atât de simpatici încât ţi-ai dori să fie şi cei mai buni prieteni ai tăi?

Lizzie şi Miranda, din “Lizzie McGuire”, sunt mereu acolo una pentru alta şi se completează perfect.

Max şi Caroline, din “2 Broke Girls”, te fac să crezi cu tărie că prietenia adevărată ţine şi de foame, şi de cald. Şi, în general, ţine loc de orice 🙂

Cory şi Shawn, din “Boy Meets World”, te fac să îţi doreşti şi tu un prieten ca ei, care stă lângă tine şi la bine, şi la rău. Iar o îmbrăţişare ca asta e oricând bine venită.

Rory şi Lorelai, din “Gilmore Girls”, sunt mamă şi fiică, dar cine nu şi-ar dori o relaţie ca a lor?

Toate personajele din “Friends”. E imposibil să alegi doar unul dintre ei. E imposibil să alegi măcar o parte! Pentru că Monica, Chandler, Joey, Phoebe, Ross şi Rachel nu ar mai fi la fel unul fără altul. Şi asta înseamnă prietenia adevărată 🙂

FRUMI. 15 lucruri pe care le ştiu DOAR fetele care au CEL MAI BUN PRIETEN un băiat

Lisa, Jessie, şi Kelly, din “Salvaţi de clopoţel”. În mod normal, unde sunt mai mult de trei fete la un loc pot apărea probleme, pentru că una se simte mereu dată la o parte. Dar nu şi în cazul lor. Sunt trio-ul perfect de prietene.

Will şi Carlton, din “Prinţul din Bel Air”. OK, poate că se certau mult, se tachinau, se pârau unul pe altul, dar legătura lor era indestructibilă.

Ce să NU faci niciodată după o ceartă cu cei mai buni prieteni

Clarissa şi Sam, din “Clarissa Explains It All”. Sam pare prietenul perfect pentru oricine. Pentru că nu oricine ar face orice, inclusiv să facă pe Spiderman şi să intre pe geam la tine în cameră, ca să fie lângă tine când ai nevoie de el sau pur şi simplu pentru că vrea să petreceţi timp împreună.

12 motive pentru care orice băiat ar trebui să aibă o fată CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ