Muncim din greu să ne asigurăm un anumit nivel de trai, să creștem acest nivel, să ne fie mai bine nouă și familiei noastre. Uităm însă esențialul și anume că starea pe care o avem și energia de zi cu zi sunt motorul pentru fiecare zi de muncă. Recompensa orelor îndelungi de muncă poate fi un fotoliu de masaj, ce tronează în casă.

Masatto este esența terapiilor prin masaje. Brandul în cauză se face remarcat prin varietatea de fotolii de masaj pe care le pune la dispoziție. A creat acest univers al masajelor folosind tehnologii complexe. Fiecare fotoliu include programe automate și manuale, funcții variate, astfel încât să poată masa tot corpul.

 

Răsfățul suprem pentru tot corpul

Orice variantă din gama de fotolii masaj by Masatto vine cu funcții și programe menite să răsfețe corpul. Relaxarea poate fi obținută numai atunci când corpul și mintea sunt aliniate în armonie cu o stare de echilibru. Ei bine, acest efect vine ca urmare a unor reacții în lanț: masat de la umeri până la tălpi inclusiv, viguros, intens, cu intensitate după bunul plac, într-un punct anume, durerile sunt diminuate, mușchii detensionați, corpul se simte mai viguros, energic.

În general masajele vizează anumite puncte unde trebuie insistat – picioare, umeri și zona lombară. Cum ar fi însă ca în același timp mâini pricepute, dibace și neobosite să maseze și brațele, gambele, zona lombară și cervicală? În companie muzicală, căci pe fundal poate să răsune muzica, în poziție de aliniere așa zisul punct de gravitație zero, masajul va fi mai bine resimțit, având un context  minuțios gândit încât corpul să fie relaxat la cote maxime.

 

Cu Masatto ești pe mâini bune

Eficienţa masajelor ține, în primul rând, de modul inteligent prin care adaptează mișcările pentru fiecare utilizator în parte. Astfel, scanarea terapeutică este primul pas înainte de orice sesiune de masaj. Va presupune parametri pe care îi memorează, de la înălțime la greutate și tensiune musculară.

Masajul tălpilor – ideal pentru cei cu senzația de picioare obosite, grele și care petrec mult timp de-a lungul unei zile stând în picioare. Programul de reflexoterapie va stimula circulația sângelui. Practic îți simți picioarele mai ușoare ca oricând. Rolele din dotare vor masa profund, gambele sunt masate în 3 direcții, iar programul de reflexoterapie va masa precis în zone unde nervii sunt conectați cu organele interne. Thai spre exemplu este un fotoliu dintre cele premium delux ce include acest gen de program de masare.

Masajul spatelui – 8 role încălzite masează spatele, cel puțin asta întâlnim la modelul Dominus by Masatto. Pentru zona cervicală există un program complex de mișcări, neck and shoulders. Că tot vorbeam de Dominus, acesta pune monopol pe starea ta de bine. Role încălzite include și la tălpi. Este singurul din lume ce include un sistem de masare 4D.

Zona lombară și coloana – şinele speciale, SL permit masare pe tot spatele, se alungesc pe coloană și o mențin într-o stare de confort pentru că elimină și din presiunea asupra acesteia. Tot tehnologia acestor fotolii este responsabilă și cu poziționarea corpului în unghiul perfect, alungit, conform standardelor NASA.

Masaje adaptate înseamnă totodată și că stă în puterea de alegere a fiecărui utilizator de fel de program să ruleze, la ce intensitate și în ce punct. Setările permit masare blândă sau ceva potrivit, ca înviorarea de dimineață. Programe scurte, dar eficiente, cele care se axează pe masarea taliei și soldurilor în mod special, program special pentru stress relief pot fi de asemenea la o simplă apăsare de buton. Totul din telecomandă, așezată la propriu la îndemână, pe unul din brațe. Pentru cei mai moderni din fire controlul fotoliului și al funcțiilor sale vine și din aplicație, ușor de instalat pe smartphone.

 

În loc de concluzie

La bătrânețe sau când durerile de spate cel puțin te acaparează, au au sunt sunetele greutății cu care te apleci sau te ridici. Ei bine, într-un fotoliu de masaj by Masatto redescoperi relaxarea și trăiești senzațiile plăcute ale mâinilor terapeutului priceput ce te masează fără oprire. Până când ai piele de găină, până când spui ohh…de asta aveam nevoie!

Poți testa gratuit orice tip de fotoliu. Vizitează pagina oficială și află mai multe despre asta, despre promoțiile de Black Friday și unde este cel mai aproape showroom Masatto de locația ta.

Contact:  

+40 756 478 789

[email protected]