Atunci când ești prin vizită în Cluj, în trecere sau urmează să participi la un eveniment te va interesa negreșit să cauți un salon potrivit pentru tine. Nu te stânjeni de faptul că ești new în town. Află ce saloane sunt disponibile pentru tine și cât de bine sunt acestea cotate, printr-o simplă căutare pe stailer.ro.

Ce este Stailer și cum te poate ajuta

Pentru că în ultima vreme digitalizarea a atins cote impresionante, iată că și în ceea ce privește modul în care te poți programa la un salon este mai ușor ca oricând. Presupune să accesezi mai întâi de toate platforma www.stailer.ro, care cuprinde zeci de saloane din marile orașe ale țării, deocamdată Iași, Cluj, Timișoara și Oradea. După ce selectezi ce servicii te interesează, din gama celor de tip hair and beauty, îți sunt filtrate instant toate opțiunile.

Mai mult decât un portal unde poți găsi mai toate aceste saloane pentru aranjat barbati in Oradea, pentru stilizare sprâncene sau barbă, pentru tuns, vopsit etc. la Stailer vei găsi o agendă virtuală. Asta pentru că afli din același loc tot ce te interesează despre un salon pentru a face o programare. Și după ce o setezi, poți opta ca unele detalii să îți fie amintite. Adică gestionezi din cont toate aceste detalii.

Stailer este gratuit pentru orice client

Nu te gândi că este echivalentul unei aplicații și că trebuie să plătești pentru asta. Nu te costă nimic. Poți accesa platforma chiar și fără să îți creezi cont, însă ai ceva mai multe avantaje dacă decizi să te înscrii aici. Un cont creat este absolut lipsit de taxe, durează câteva minute să îl faci și pe termen lung îți aduce oportunitatea de a seta remindere de tip sms înainte de o programare, de a programa sau anula o programare. Poți face asta pentru tine sau pentru oricine altcineva – programările lunare la salon pentru a tunde copilul? Sună cunoscut? Poți face totul mai ușor, prin Stailer.

Același cont gratuit de altfel te ajută să obții toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a departaja calitatea serviciilor oferite în saloane. Asta pentru că dincolo de o listă generoasă de saloane, Stailer îți pune la dispoziție pentru fiecare unitate de acest gen înscrisă aici, detalii precum: locația exactă și cum să ajungi aici,  preț estimativ, durata unei ședințe, fotografii din salon și cu rezultate ale celor care au trecut pragul salonului și, nu în cele din urmă, recenzii ale clienților.

Atunci când ai nevoie, spre exemplu, de o schimbare de look sau te lași pentru prima dată pe mâna unui stilist, ai nevoie de ceva mai multă încredere în tine pentru a face acest pas. Citește recenziile și tot ce trebuie să știi, alege salonul care este pe placul tău și conform standardelor tale sau poate chiar află care sunt unele dintre cele mai bine cotate.

Stailer.ro dă tonul digitalizarii în materie de programări. Tu ai încercat?

Contact: [email protected]