Probabil tot ai auzit povești legate de diverse studiouri de videochat și că acest lucru nu aduce onoare unei femei. Dar uneori suntem puși în anumite situații în care nevoie de bani este necesară, ceva inopinat se întâmplă. Plus că fiecare studio este diferit, iar munca prestată nu se desfășoară doar fără haine. Aceasta nu este o condiție. 

Prime Studios este un studio de videochat din capitala cu aparatura modern și cu niște criterii adaptabile, pentru orice personalitate. Toate criteriile sunt discutate și plisate întocmai pentru nevoile și cerințele fiecăreia. 

Înainte de a te convinge dacă merită sau nu să faci acest pas, trebuie să știi că ai anumite avantaje dacă te decizi să-i contactezi pe cei de la Prime Studios.

Oferta Prime Studios 

Venitul de bază ajunge undeva peste limita salariilor actuale. Dar acesta se poate modifica în funcție de prestația ta. Dacă alegi să faci ore suplimentare sau să faci live-uri constante, comisionul se va adăuga la acea sumă. Acest lucru depinde de numărul de ore pe care ești dispusă să-l petreci în fața camerei.

În plus, pentru a te încuraja la început de drum, aceștia îți oferă un bonus de consistent pentru a-ți garanta o stabilitate financiară de la început. City break-urile sunt o răsplată pentru cele care ating un anumit nivel și tind spre performanță. Modelele sunt răsplătite de fiecare dată pentru munca depusă.

Videochatul nu se rezumă doar la nuditate

Un aspect criticat în industria videochatului este nuditatea și conținutul explicit pe care acesta îl redă. Însă acest lucru este corect doar pe jumătate. În cadrul studioului Prime ai posibilitatea de a presta servicii și fără a te dezbrăca. Folosești chatul doar pentru a discuta cu anumiți clienți despre ceea ce îl face pe el fericit. Acest detaliu pentru a oferi condiții de muncă sigure și de durată chiar și pentru modelele care nu sunt la fel de dezinhibate.

Oferta de muncă pusă la dispoziție de către cei de la Prime Studios este una bogată în beneficii. 

Acestea includ trainingul în limba engleză, unde modelul își poate dezvolta abilitățile de comunicare în această limbă, poate lucra de oriunde având un program flexibil. Timpul cu familia este necesar și recomandat tuturor. 

De asemenea, dacă aceasta își dorește anumite schimbări pe plan estetic, va avea parte de tot suportul și de cabinete de specialitate cu rezultate satisfăcătoare.

Totodată, așa cum am menționat mai sus, aparatura cu care este dotat studioul, este una corespunzătoare tendințelor actuale, având mereu o conectivitate cât mai bună.

Dacă te interesează oferta celor de la Prime Studios, poți afla mai multe detalii la ei pe site, PrimeStudios. Aici ai parte și de fotografii sugestive, cât și mai multe detalii de contact. Funcția chatului automat este activată în momentul accesării site-ului iar tu poți adresa orice fel de întrebare. Echipa Prime Studios este mereu la dispoziția ta pentru a-ți clarifica orice nelămurire și pentru a stabilit o întâlnire, dacă e cazul.

Contact:

0725 165 944