Abia se obișnuiseră fanii cu look-ul Selenei Gomez, că artista s-a și plictisit de el. Sel și-a surprins admiratorii, din nou, după ce a apărut cu părul șaten într-o filmare a celor de la Vogue, dar și la premiera serialului ”Only Murders In The Building”, a cărui protagonistă este. 

Selena s-a plictisit relativ repede de blond și a revenit la culoare ei naturală de păr. Sel a revenit la șatenul care o prinde cel mai bine și și-a etalat noul look în cadrul unui clip filmat pentru cei de la Vogue, dar și la câteva apariții în spațiul public. Artista și-a făcut un machiaj de seară, folosind produse din colecția Rare Beauty, pe care a scos-o pe piață în urmă cu un an și a filmat întregul proces. Artista a vorbit despre câteva dintre aparițiile ei de la evenimente mondene, dar și despre perioada în care a fost blondă. Unii s-au grăbit să spună că imaginile au fost filmate în urmă cu mai multe luni, iar cei de la Vogue le-au difuzat abia acum și că Selena nu s-ar fi vopsit din nou șatenă. 

Hot hot hot! Selena Gomez s-a lăsat filmată la duș, în primul episod al serialului în care joacă

Îi contrazic însă aparițiile artistei din ultima perioadă. Sel a participat la NYFW recent, a fost la premiera serialului ”Only Murders In The Building”, în care are rol principal, și a bifat câteva apariții la late night show-uri, alături de colegii ei din serial. Toate au în comun același lucru: artista are părul șaten și nu mai este nicio urmă de îndoială că s-a plictisit de blond.