Nimănui nu îi e ușor să treacă peste o despărțire. Știm, ai impresia că universul tău s-a oprit în loc, dar nu e deloc așa. Poate că orice om merită a doua șansă, dar gândește-te bine: poți să-l ierți pentru că te-a făcut să suferi? Îți asumi că s-ar putea să o facă din nou?

11 motive pentru care e NASOL să fii adult

Poate că ar trebui să mergi mai departe și să nu te gândești la împăcare. Dacă ceva n-a mers de la început, nu va merge nici la a doua încercare!

Începutul unei relații noi e cea mai frumoasă perioadă. Dacă te împaci cu un fost, nu vei avea decât o senzație de deja-vu.

 

Prietenii tăi ar face orice să nu te mai vadă în situația asta. Ei știu că vei suferi din nou și tot pe umărul lor vei plânge.


Dacă fiecare dintre voi a mai fost cu altcineva de când v-ați despărțit, veți începe să faceți comparații.


Chiar e ULTIMUL bărbat de pe Pământ? Pe bune, te-a făcut să suferi o dată, mai sunt și alți băieți care merită o șansă.


Mai ai încredere în el? Să zicem că te-a înșelat și îl ierți. Ai încredere? Deplină?


Trecutul te va urmări mereu. Nu te împăca doar de dragul de a te răzbuna sau de a-i plăti cu aceeași monedă.


Dacă prima despărțire a fost cum a fost, a doua oară când se va întâmpla asta va ieși mult mai urât. Pentru că vă veți reproșa și ce-a fost înainte.


Încerci să te gândești la momentele frumoase din relație. Dar n-ar trebui să le uiți nici pe cele în care ai suferit. Nicio relație nu e numai lapte și miere.


Ridică-te, scutură-te și mergi mai departe, orice-ar fi! Nu trebuie să te uiți în urmă, să mergi pe același drum sau să faci aceleași greșeli de două ori. Meriți tot ce-i mai bun!