Toamna a inspirat-o pe Selena Gomez să facă o schimbare îndrăzneață de look. Artista s-a tuns bob și a apărut așa pe TikTok, iar fanii care o urmăresc acolo au copleșit-o cu like-uri și complimente. 

La scurt timp după ce a revenit la culoare ei naturală de păr, Selena Gomez a decis să facă o schimbare de look și s-a tuns. Artista și-a scurtat destul de mult părul și a ales o tunsoare bob, care îi încadrează foarte bine fața și îi pune în evidență trăsăturile. Artista și-a etalat noul look pe TikTok, unde a postat două filmulețe în care a vorbit cu fanii ei. Selena este într-o formă de zile mari și tocmai le-a dat o veste excelentă celor care au văzut serialul în care a jucat și le-a plăcut: urmează să înceapă filmările pentru sezonul al doilea în curând. 

Say what?! Motivul pentru care Selena Gomez nu își știe parola de la Instagram. Cine se ocupă de contul ei?

Selena a avut un an excelent și, după ce a lansat primul album în limba spaniolă din cariera ei, s-a dedicat complet proiectelor cinematografice și de televiziune. A petrecut primele luni din 2021 pe platourile de filmare ale producției Hulu ”Only Murders in the Building”, după care a filmat un nou sezon pentru show-ul ei de cooking, ”Selena + Chef”, difuzat pe HBO Max. Presa internațională a scris că Selena ar fi bătut palma și pentru o altă producție, un film în care ar urma să joace rolul unei influencere depresive, un thriller produs de Drake. Până una-alta, așa arată Selena cu noua tunsoare:

 

@selenagomez

Only Murders in the Building watch party 10/19 6:00pm PST!

♬ original sound - Selena Gomez
@selenagomez

 

♬ original sound - @alecasanovass