Toată lumea bănuia că relația dintre Mariah Carey și dansatorul ei, cu 13 ani mai tânăr, Bryan Tanaka, nu va dura, însă nimeni nu se aștepta să se termine așa devreme. Cei doi și-au despărțit după doar 5 luni împreună.

VIDEO: Așa sună piesa momentului, în varianta live. Ascult-o! Îți face PIELEA DE GĂINĂ

Nu faptul că el era sărac a fost impedimentul în calea fericirii lor, ci gelozia. Potrivit Daily Mail, obișnuită să fie răsfățată, Mariah Carey îi dădea iubitului 25.000 de dolari pe lună, dar aștepta la schimb să fie răsfățată cu cadouri scumpe.

Bryan Tanaka i-a îndeplinit toate dorințele cântăreței, însă defectul lui, a fost: ea! Gelozia! Potrivit unor surse apropiate cuplului, dansatorul era extrem de gelos pe relația pe care Mariah o are cu fostul ei soț, Nick Cannon. Cei doi au doi copii împreună, gemenii Moroccon și Monroe, iar de curând s-au afișat la Gala Nickelodeon pentru copii, ca o familie.

A fost momentul în care cei doi iubiți au decis că e mai bine să se despartă. Oricum, Bryan a bănuit mereu că între artistă și fostul ei soț ar mai fi încă ceva, mai mult decât o simplă prietenie de dragul copiilor.