Jennifer Lopez și-a pus în cap fanii de pe Instagram, după ce s-a afișat fără machiaj, promovându-și linia de cosmetice. Tenul ei arată impecabil la 51 de ani, lucru care i-a făcut pe mulți să speculeze că ar avea botox. 

J. Lo a lansat recent o linie de produse cosmetice, pe care o promovează intens pe social media. Diva a făcut un filmuleț în care folosește cea mai nouă mască din colecție și în care le arată celor care o urmăresc efectele produsului asupra tenului: ”Sincer, nu văd niciun rid pe fața mea. Simt că m-a intinerit cu zece ani”, spune J. Lo în timp ce își dă masca jos. 

Atât le-a trebuit celor care au văzut imaginile! Comentariile în care este acuzată că, de fapt, tenul ei arată perfect datorită botox-ului și nu produselor cosmetice au început să curgă. Artista s-a enervat și le-a dat replica celor care au comentat: ”Nu mi-am injectat niciodată Botox sau altă substanță! Luați produse J Lo Beauty și simțiți-vă frumoși în pielea voastră! Și încă un secret: încercați să fiți pozitivi și buni, în loc să dați de pământ cu alții. Asta vă va menține tineri și frumoși!”

Tu ce zici, are sau nu intervenții chirurgicale?