Jennifer Lopez a făcut o schimbare de look radicală. Diva a renunțat la părul lung, în favoarea unei coafuri care o prinde foarte bine. J. Lo a intrat în rândul divelor care au ales tunsoarea bob.

VEZI ȘI | VIDEO HOT: Jennifer Lopez a făcut cel mai SEXY pictorial din carieră la 45 de ani

Când vine vorba de schimbări radicale de look, mulți dintre noi suntem reticenți. Nu este și cazul lui Jennifer Lopez, care a făcut o schimbare majoră. Diva a renunțat la părul lung, cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. A optat pentru o tunsoare bob, foarte populară în rândul vedetelor de peste Ocean și nu numai.

VEZI ȘI | Jennifer Lopez a provocat un scandal uriaş în Maroc. Un ministru şi-a dat demisia din cauza ei!

J. Lo se pregătește să revină pe ecrane cu un rol în filmul ”Shades Of Blue”. Ea va juca rolul unui ofițer de poliție și pentru asta a fost nevoie de o schimbare de look. Vedeta a fost surprinsă pe platourile de filmare cu noua coafură. Cu niște bucle lejere, ochelari de soare și uniformă de polițistă, J. Lo are aceeași atitudine de divă. 

VEZI ȘI | Jennifer Lopez, pusă într-o situație penibilă de un... clovn. Uite cum a reacționat!

Nu știm dacă schimbarea este una permanentă sau doar pentru rolul din film. Putem doar să spunem că lui J. Lo îi stă bine oricum. Fie că e lung sau scurt, drept sau ondulat, părul ei arată perfect la fiecare apariție și multe femei o invidiază pentru asta!

J. Lo a apărut recent și la un eveniment monden cu noua înfățișare. A purtat o rochie albastră lungă, iar coafura s-a potrivit perfect!

Ce tag merită pentru noul look?