Selena Gomez s-a lăsat pe mâinile unuia dintre make-up artiștii ei preferați și au făcut împreună un tutorial de machiaj bazat pe produsele din linia Rare Beauty, a Selenei. Artista a vorbit, printre altele, despre unul dintre complexele ei fizice și problemele pe care le-a avut cu pielea de-a lungul timpului. 

Dacă până acum s-a machiat singură în tutoriale, de data aceasta Selena a fost doar model. Make-up artistul Hung Vanngo a fost cel care i-a făcut un machiaj de zi, pe care apoi l-a transformat într-unul de seară, folosind, în mare parte, produse cosmetice Rare Beauty. Selena a vorbit despre felul în care boala autoimună de care suferă îi afectează viața și ce consecințe are asupra pielii: ”Am Lupus, care este o boală autoimună și nu pot să stau mult la soare. Îmi cunosc nuanța pielii atât atunci când sunt mai palidă, cât și când apelez la autobronzant. Am două variante de fond de ten, una mai deschisă pentru iarnă și una mai închisă, pentru vară (...) Cred că unul dintre cele mai mari complexe ale mele este legat de zona de sub ochi”, a spus Selena, în timp ce make-up artistul îi aplica fondul de ten și concealer-ul. 

Hung Vanngo a folosit, în mare parte, produse din linia de cosmetice pe care Selena Gomez a lansat-o pe piață anul trecut. Artista a anunțat recent că linia Rare Beauty urmează să apară și pe piața din Europa în curând.