Atunci când te hotărăști să îți faci un tatuaj, trebuie să te gândești bine ce alegi să îți imprimi pe piele, pentru că acel tatuaj va rămâne cu tine toată viața. Sigur că există și proceduri de îndepărtare a tatuajelor neinspirate, dar e mai simplu să faci alegerea potrivită încă de la început. Iar dacă te-ai gândit să îți faci un tatuaj, dar nu ești hotărâtă asupra zonei sau a simbolului pe care vrei să ți-l tatuezi, te poți inspira de la artistele de la noi.

Delia, Antonia, Lidia Buble, Inna, Mira, Ruby sau Alina Eremia se laudă deja cu mai multe tatuaje la ”colecția” de pe piele. Dar astăzi vorbim despre câte un singur tatuaj de la fiecare, unul original, reprezentativ și care pentru ele cu siguranță are o semnificație aparte. Fetelor, în caz că aveți nevoie de inspirație, aveți de unde alege! Care este preferatul vostru?

Antonia – are mai multe tatuaje, dar cel de pe piept reprezintă un detaliu extrem de sexy atunci când alege să poarte ceva decoltat și să îl arate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Lidia Buble – luna de pe umăr, cu design minimalist poate fi o alegere inspirată și poți fi sigură că nu te vei plictisi de el.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Inna – tatuajele de pe gleznă atrag toate privirile atunci când poartă sandale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Delia – simbolul desenat pe încheietura mâinii reprezintă un detaliu original. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Alina Eremia – are mai multe tatuaje, toate cu design minimalist, dar astăzi vorbim despre cele pe care le are pe antebraț, pe ambele mâini, în oglindă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Mira – are un portativ tatuat într-o zonă destul de dureroasă, mai exact pe coaste. Acea zonă mai este cunoscută și ca ”side boob”, iar un tatuaj plasat acolo este un detaliu sexy când alegi să porți ceva decoltat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Ruby – e ”regina” tatuajelor și probabil că le-a pierdut numărul de mult timp. Fundițele desenate pe partea din spate a picioarelor sunt printre primele pe care și le-a făcut și au un farmec aparte. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby (@rubyishot)