Te-ai hotărât deja ce faci de Sărbători? Sau nu? Nu contează, important e să ştii cum să fii frumoasă la petrecerile la care vei merge. Fie că te duci în club, fie că petreci undeva cu prietenii, fie că organizezi o petrecere la tine acasă, cel mai important e să fii frumoasă. Cea mai frumoasă, evident!

BEFORE & AFTER. 13 imagini WOW, care arată că machiajul face minuni

Aşa că, fetelor, am găsit pentru voi câteva idei de make-up care vă vor face irezistibile.

Indiferent dacă alegeţi un machiaj complex sau unul natural, o tuşă de argintiu vă va asigura succesul.

Cu un machiaj clasic mergeţi la sigur, indiferent de ţinuta pe care o alegeţi. Câteva umbre în colţurile exterioare ale ochilor, mascara din abundenţă, puţin blush şi un ruj natural vă vor aduce în centrul atenţiei.

Dacă mergeţi pe o variantă mai simplă pentru ochi, trebuie să vă scoateţi în evidenţă buzele. Şi asta nu înseamnă neapărat un ruj strident, ci unul aplicat “deştept”. Pentru un efect garantat, renunţaţi la metodele clasice de aplicare a rujului şi pur şi simplu “tamponaţi-l” cu degetul pe buze.

VIDEO BETON! Cum să arăţi ca o vedetă cu ajutorul machiajului

Sau puteţi să folosiţi un ruj în nuanţe tari şi să folosiţi un creion-contur care să vă scoată buzele în evidenţă-

Genele false şi o linie groasă de tuş sau creion negru vor fi mereu la modă, mai ales dacă le asortezi cu un gloss într-o nuanţă naturală.

Ghid de machiaj pentru fetele cu ochelari. Trucuri care te fac să pari şi mai frumoasă

Dacă ai o piele frumoasă, poţi alege un machiaj în nuanţe “nude” şi cu un contur fin al ochilor şi mascara din abundenţă. Sigur o să faci senzaţie.

“Smokey eyes” sunt o variantă sigură şi de succes la orice eveniment şi, evident, şi la petrecerile de final de an.

Un machiaj “metalic” vă va face să vă simţiţi ca şi cum aţi avea în permanenţă un spot de lumină pe voi. Un fard în nuanţa bronzului, câteva umbre aplicate deştept, un blush arămiu şi un ruj roşu sunt combinaţia perfectă.