Tatuajele sunt cool! Tatuajele spun lumii cine eşti şi ce vrei de la viață. Tatuajele, odată ce te-ai hotărât să ți le faci, trebuie să însemne ceva pentru tine pentru toată viața. Aşa că sub nicio formă, dar sub nicio formă!, nu te apuca să-ți tatuezi numele iubitului sau al iubitei. Asta nu e OK. Chiar dacă ai impresia pe moment că o să rămâneți mereu împreună şi că e foarte tare să faci asta pentru el/ea.

FOTO: Tu știi ce tatuaje ascund artiștii români pe sub haine?

Prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui înainte să îți "bați" un nume pe piele este dacă sunt şanse să rămâneți împreună atât cât va ține tatuajul. Sau măcar până începe să se şteargă. Dacă nu ştii sigur, dar totuşi vrei să o faci, măcar optează pentru un tatuaj temporar. Deşi nici asta nu e recomandabil. Dar dacă vrei tu neapărat... Sau dacă "iubi" vrea asta... Ce nu faci tu pentru "iubi"?

Păi în primul rând, dacă tot vă iubiți atât de mult, nu ar trebui să fie nevoie să te "marchezi" ca să ştie lumea cui aparții. Pentru că, iertată fie comparația, nu e nicio diferență între un tip sau o tipă cu un nume tatuat pe braț/ceafă/umăr/gât/deget sau unde-vrea-muşchiul-tău-să-te-tatuezi şi vitele însemnate cu fierul încins. Nu vrem să jignim pe nimeni, dar... c'mon! Chiar nu e nicio diferență. Doare la fel de tare şi rezultatul e acelaşi.

Dacă tot vrei să-ți faci un tatuaj care să reprezinte o declarație de dragoste, gândeşte-te la ceva mai puțin banal decât numele lui "iubi". Că până la urmă care e şmecheria în a avea un nume tatuat undeva pe corp? Găseşte o idee care să însemne ceva pentru amândoi. E mai romantic, e secretul vostru, iar dacă relația eşuează nu o să fie mereu nevoie să explici viitorilor parteneri ce-i cu tatuajul ăla.

Ştim, ştim... şi vedetele fac chestia asta cu tatuarea numelor şi nu mai comentează nimeni atât! Da, o fac! Dar nu înseamnă că au şi avut ceva în cap când au luat decizia asta... Uite, de exemplu, Angelina Jolie...

Dacă te gândeşti că acum există posibilitatea de a scoate un tatuaj... mai gândeşte-te o dată! În primul rând pentru că doare mult mai tare decât atunci când l-ai făcut, pentru că procedura durează, pentru că nici măcar nu îl face să dispară definitiv şi pentru că e şi al dracului de scump. Mai bine investeşti bani şi timp în a-l acoperi cu un alt tatuaj. Ieşi mai ieftin aşa din toate punctele de vedere!