Ce face o femeie după o despărțire? Ar putea fi multe răspunsuri corecte, dar unul dintre ele cu siguranță este: își schimbă look-ul. Femeile simt nevoia să facă o schimbare, fie că e vorba de lungime, fie de culoarea părului, după ce ies dintr-o relație, iar Jennifer Lopez nu face excepție. 

Jennifer Lopez nu își plânge de milă după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez, dimpotrivă. Diva se pare că s-a întors la Ben Aflleck, cu care a avut o escapadă romantică săptămâna trecută, în Montana. J. Lo și-a făcut timp însă și pentru o programare la hair stylist, pentru un look fresh, care să se asorteze cu statutul de femeie proaspăt ieșită dintr-o relație. Diva a optat pentru un breton de tip ”curtain bangs”, adica un breton mai lung, până la jumătatea feței, care îi pune în valoare extrem de bine trăsăturile. Acest tip de tunsoare e unul dintre must have-urile verii și multe vedete s-au afișat, de-a lungul timpului, cu un astfel de breton. Kim Kardashian a avut câțiva ani un astfel de look-semnătură, iar Gina Pistol preferă și ea acest tip de tunsoare, de ceva vreme încoace. 

Million dollar baby. Ce avere a adunat Jennifer Lopez și din ce câștigă bani, în afară de muzică

Hair stylist-ul lui Jenny from the block a fost cel care a dat-o de gol în ceea ce privește schimbarea și a postat o fotografie cu ea pe contul lui de Instagram. Chris Appleton se numește cel pe mâna căruia se lasă Jennifer Lopez atunci când vine vorba despre păr și e suficient să te uiți pe feed-ul lui pentru a vedea că are un portofoliu impresionant de cliente celebre: Dua Lipa și Kim Kardashian apelează la el de fiecare dată când vor o coafură perfectă. 

Ce zici, o prinde pe Jennifer Lopez noul look?