Billie Eilish a dat un interviu în care a vorbit despre noul album, ”Happier Than Ever”, dar și despre un subiect delicat din viața ei. Artista a povestit că are o relație ciudată cu corpul ei și că, la fel ca multe adolescente, are complexe legate de formele ei. 

Billie a vorbit cu cei de la The Guardian și a atins câteva puncte delicate în discuție. Artista a explicat de ce poartă mai mereu haine largi și ce o nemulțumește la corpul ei. Billie a ținut să menționeze și standardele pe care le promovează social media și care sunt nerealiste uneori. ”Văd oameni pe internet care arată într-un fel în care eu nu am arătat niciodată. Știu lucruri din interiorul industriei, știu ce folosesc oamenii pentru a-și edita fotografiile și știu că ceva ce pare real poate fi fake. Și totuși, văd și mă face să mă simt prost. Vreau să spun că am încredere în mine și sunt foarte fericită cu viața mea... Nu și cu corpul meu, dar cine este? Mi se pare o pierdere de timp și de libertate și de bucurie să încerci tot timpul să arăți bine. Atunci când sunt pe scenă, trebuie să îmi scot din cap ideile pe care le am despre corpul meu. Port haine largi și comode, în care mi-e ușor să mă mișc fără să se vadă totul. Știu că nu mă avantajează, în poze arată complet aiurea”, a spus artista. 

Busted! Ce legătură există între Billie Eilish și Justin Bieber? Artista a dat cărțile pe față

Cântăreața de 19 ani a mai vorbit în trecut despre complexele ei și a povestit că în adolescență dansa non-stop pentru a fi mai slabă. Apoi a înțeles că sunt alte lucruri care contează mai mult în viață decât să ai măsurile ideale. La începutul anului, Billie Eilish a ieșit din zona ei de confort și a făcut un pictorial pentru revista Vogue, în care a purtat mai multe ținute provocatoare. Unele dintre fotografii au primit peste 15 milioane de like-uri pe Instagram.