Insula Iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri care vor să trăiască experiența care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenții şi ispitele noului sezon au ajuns deja în Thailanda, acolo unde se va filma cel mai nou sezon al reality show-ului de la Antena 1. 

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulțime de surprize. Noi poveşti de viață, mai multe ispite, noi locații şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locație de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relație şi tentație, la Insula Iubirii. 

„Sunt foarte bucuros să vă anunț că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locație de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulțime de noutăți, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări”, a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan, completând: „Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepții. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenți față în față cu alegerile care le vor schimba viețile. Tentație sau relație sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relațiile la Insula Iubirii!”.  

Coconut Island, ispitele noi, dar și cuplurile concurente care sunt dispuse să își testeze relația sunt ingredintele care fac ca cel mai nou sezon Insula Iubirii să fie unul de neratat.