Antonia şi-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva fotografii în care apare în cea mai naturală ipostază. Artista s-a fotografiat fără machiaj şi le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că are probleme cu tenul. 

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România şi pe bună dreptate! Chiar dacă ne-a obişnuit cu apariții flawless, nu se sfieşte să se afişeze fără machiaj şi fără filtre. Antonia a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare fără pic de machiaj pe față şi le-a arătat celor care o urmăresc faptul că până şi cele mai frumoase femei au, din când în când, probleme cu tenul. Antonia se confruntă cu o erupție acneică, dar a învățat să trăiască cu asta şi să nu se ascundă după filtre şi fond de ten: "Din când în când, îmi apar coşuri pe față. Dar am învățat să fiu ok cu asta. Sunt doar copleşită de stres, atâta tot! #Selflove" a scris cântăreața în dreptul fotografiilor.

Cei care o urmăresc au apreciat naturalețea şi sinceritatea şi i-au transmis că este superbă, în ciuda imperfecțiunilor de pe ten. Pozele au primit peste 20.000 de like-uri în prima jumătate de oră de când au fost postate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)