Când vine vorba despre concediul de vara, unii oameni preferă marea, alțîi muntele. Însă, indiferent care este locația preferată, de cele mai multe ori, fiecare petrecem câteva zile atât la mare, cât și la munte. Cui nu ii place să stea la plajă, să asculte valurile marii și să se bucure de nisipul fierbinte și fin sub tălpi? Concediul la mare are de obicei scopul de a relaxa total, deoarece în afară de plajă în orele recomandate, somn la prânz și distracție seară, alte activități nu prea sunt (ne referim în special la plajele româneșți).

În schimb, un concediu la munte poate revigora atât mintea, cât și corpul și contrar așteptărilor, efortul de la munte nu va afecta relaxarea, din contra. Dacă ai avut o perioada foarte stresantă înainte de concediu, îți garantăm că plimbările lungi la munte (nu neapărat trasee montane, ci prin oraș) îți vor face foarte bine și te vor ajută să scapi de insomnii. 

Dacă te pregăteșți pentru un concediu la munte și te gândești la ținutele pe care le vei purta, trebuie să te asiguri în primul rând că ai încălțăminte comodă. Nu vrem să îți vorbim despre încălțămintea pentru trasee montane, ci despre ce vei purta în orașele de munte. Să presupunem că mergi în Sinaia sau în Brașov: așa cum știi deja, sunt orașe cu străzi care urcă, de aceea este important să ai încălțăminte adecvată, care să îți permită să te plimbi în voie fără dureri de picioare. Pentru a-ti veni în ajutor, în continuare îți vom prezența câteva perechi de adidași dama ieftini de la DeLuat, ideali pentru plimbările la munte. 

Prima recomandare este o pereche de Adidași damă Mex roz, confecționați din piele ecologică și plasa. Aceștia au o talpă înalta de 6 cm, însă nu trebuie să te sperie acest lucru. Talpă este foarte ușoară și chiar dacă adidașii par masivi, îți garantăm că sunt perfecți chiar și pentru plimbări lungi, deoarece susțin foarte bine piciorul. Datorită cromaticii lor, pot fi asortați foarte ușor. 

Nimic nu se compară cu o pereche de adidași albi, însă numai dacă ești pregătită să ai grijă de ei în permanentă, deoarece se pot murdari foarte ușor (este suficient să îi ștergi imediat cum observi că s-au murdărit și să nu îi porți când sunt șanse de ploaie sau după ce a plouat). Sugestia noastră? O pereche de Adidași damă Fofa albi. 

Pentru zilele ploioase (pentru că știi că la munte vremea este capricioasă, chiar și pe perioada verii) îți recomandăm să ai în bagaj și o pereche de adidași într-o culoare închisă, așa cum sunt și Adidașii damă Beny negri. Trebuie să menționăm din nou talpa foarte comodă, deși este înalta și design-ul foarte sportiv, care amintește de încălțămintea perfectă pentru trasee montane. Sunt confecționați din piele ecologică și material textil. 

După cum poți observă, încălțămintea pentru plimbări lungi poate fi și comodă, dar și în tendințe. Important este să alegi adidași care să ți se potrivească și alături de care să străbați străzile în lung și în lat. 

În încheiere, am vrea să știm care este perechea de adidași care ți-a plăcut cel mai mult și de ce!