Începutul de an vine cu planuri pentru cei mai mulți dintre noi. Vrem să slăbim, să mâncăm mai sănătos și să facem mai mult sport. Dacă și tu ai astfel de gânduri la început de an, avem ceva care să te inspire. Artiștii internaționali fac sacrificii pentru a arăta perfect. Unii dintre ei au dezvăluit secretele cele mai bine păzite.

Demi Lovato: ”Sportul a fost foarte important pentru recuperarea mea fizică și psihică”Adam Levine: ”Yoga m-a ajutat să mă concentrez mai bine și să iau decizii mai bune”

Jessie J: ”Sportul îmi dă o stare de bine. Îmi dă energie și mă face să mă simt plină de viață.”

Beyonce și Jay-Z se antrenează împreună: ”Vin la sală cât de des pot. Ea aleargă, iar el pedalează. Sau el aleargă, iar ea sare coarda”, a spus antrenorul lor personal.
Katy Perry adoră să facă mișcare în aer liber. Are un dispozitiv care îi numără pașii, atunci când merge”.

Calvin Harris are un abdomen perfect datorită sportului și meniului echilibrat. Micul dejun e secretul: omletă din albuș de ou, somon afumat și spanac.

 

Nick Jonas: ”Nu-mi place să merg la sală, dar o văd ca pe un rău necesar. Practic multe sporturi, tocmai ca să nu mă plictisesc”

Justin Bieber: ”Mă antrenez de cinci ori pe săptămână, câte 45 de minute pe zi. Nu am o dietă specială, încerc să mănânc sănătos, dar nu-mi iese de fiecare dată”.