Ladies, ştim că vă place să fiți frumoase şi că ați încerca orice truc care vă va face să arătați şi să vă simțiți ca o vedetă. Aşa că... Enjoy!

Linii de tuş elegante

Conturul ochilor este "cheia" unui machiaj reuşit. Nu cădeți în capcana liniilor lungi. Încercați să le faceți cât mai "curate" şi elegante şi nici nu mai contează culoarea.

Pielea strălucitoare

Luminozitatea este cel mai important element al machiajului. Aşa că nu vă fie teamă să aplicați highlighter sau un fond de ten care să confere pielii strălucire.

Un blush delicat

Mai nou toată lumea foloseşte contouring pentru un machiaj impecabil. Dar parcă uneori e cam "dur", nu? aplică un blush care să te facă să pari îmbujorată natural şi ieşi afară să cucereşti lumea!

Rujul roşu

Ştim, e greu să îl porți toată ziua, dar... de ce nu? Poți să te simți ca un star când ai tu chef, iar un ruj roşu îți asigură succesul. Lumea nu o să-şi poată lua ochii de la tine şi sigur o să te simți ca în lumina reflectoarelor.

Sprâncenele frumoase

Chiar dacă le ai groase sau subțiri, fie că ți le tatuezi, fie că nu, fie că le evidențiezi cu produse speciale de make up, fie că nu, ai grijă să arate "curat". Şi în niciun caz să nu semene cu o pereche de mustăți!

Pielea cu aspect natural

Ştim! Fondul de ten te ajută să maschezi micile imperfecțiuni ale feței, dar nu exagera dacă nu vrei să ai o față super încărcată. Mai bine mergi pe un BB sau CC cream şi ascunde coşurile sau petele cu un pic de concealer,

Dinți albi

Nu trebuie să faci tratamente complicate de albire, pentru că ai soluția la îndemână. Amestecă pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu, întinde amestecul pe două bucățele de folie de aluminiu şi "îmbracă-ți" dinții cu ea. După o oră de aşteptare, o să te uimească rezultatele. Simplu, ieftin şi eficient!