Relația angajat-șef întotdeauna e una delicată. Chiar dacă șeful tău pare cel mai înțelegător și mai prietenos din lume, n-ar trebui să știe prea multe despre viața ta personală. Și cum toate lucrurile personale le postăm pe Facebook, ar putea afla imediat.

OMG! 9 fotografii care ilustrează PERFECT situații prin care toți trecem

Cea mai bună soluție e să nu te ”împrietenești” cu el pe Facebook și să te asiguri că nu lași prea multe la vedere pentru străini. Uite 7 motive pentru care n-ar trebui să-i accepți cererea de prietenie șefului tău:

OMG! Lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre viața de adult

1. Se prinde dacă stai pe Facebook în timp ce lucrezi. Orice like, comentariu sau postare te dă de gol!

2. Nu poți să bârfești, să te plângi, în general să zici ceva de rău despre locul de muncă, superiori sau colegi.

3. Nu poți să postezi nimic personal. N-ai vrea să te vadă șeful tău în costum de baie sau beat pe la vreo petrecere, nu-i așa?

LOL! 10 sentimente pe care oricine le încearcă într-o zi de LUNI

4. Dacă te învoiești o zi de la serviciu și minți în legătură cu motivul, vei fi prins. Vrei să pleci undeva cu prietenii și spui la serviciu că ești bolnav? Un check-in, o poză sau o etichetare sunt tot atâtea lucruri care te dau de gol.

5. Ai dat like la tot felul de pagini dubioase? Vor apărea pe profilul tău și orice informație personală despre tine e de mare preț pentru ”cazierul” de la serviciu.

6. Ai prieteni care fac numai comentarii deplasate la tot ce postezi? Stalkers gonna stalk...

7. Dacă vrei să-ți dai demisia, să-ți schimbi locul de muncă sau ai fost la un interviu pentru un job nou și ești foarte entuziasmat... Nu prea poți să împărtășești asta cu prietenii tăi. Sau vrei ca șeful să afle mai devreme decât ți-ai propus?