Ladies, ştim că nu aveți mereu chef sau timp să vă machiați. Aşa că vă venim în ajutor cu câteva trucuri care vă vor ajuta să arătați beton şi fără retuşuri.

Uite 6 trucuri ale unui look perfect fără nici un pic de make up!

Justin Bieber a făcut cea mai tare farsă de 1 Aprilie! Și tu ai căzut în plasă?

Aranjează-ți sprâncenele!

Când nu eşti machiată, sprâncenele vor atrage mereu atenția, aşa că vrei ca ele să arate cât mai bine.

Accentuează-ți ochii!

Crezi că e imposibil să o faci fără un pic de fard sau de mascara? Think again! O să fii surprinsă de ce poate face un ondulator pentru gene!

Albeşte-ți dinții!

Un zâmbet strălucitor va atrage atenția oricui şi nici nu mai contează dacă te-ai machiat sau nu.

Atenție la buze!

Nu trebuie să foloseşti lipstick ca să ai buze frumoase. E suficient să le hidratezi şi să le exfoliezi din când în când şi ele vor arăta perfect.

Aranjează-ți părul!

Dacă nu te machiezi, nu merge să îți faci vreo coafură sofisticată. Mergi pe ceva simplu. Atâta timp cât părul este curat şi arată sănătos, nici nu trebuie să-ți mai bați capul cu altceva.

Alege cu atenție culorile cu care te îmbraci!

Culorile hainelor pe care le porți când nu te machiezi sunt mai importante decât ai crede. E important să îți scoată în evidență nuanța pielii, pentru că asta îți va da mai multă expresivitate. Ideea e să nu alegi haine prea închise la culoare sau în nuanțe reci, dacă nu vrei să arăți prea palidă. Nici albul nu este o alegere tocmai bună! Dar poți să optezi pentru culori care te luminează cum ar fi albastru, smarald sau peach.