Când ţi se aprind călcâiele după cineva e greu să îţi dai seama dacă e iubire sau e doar o atracţie trecătoare. Şi sunt destule lucruri care te fac să nu prea vezi pădurea din cauza copacilor.

Uite aici câteva diferenţe mici, dar foarte importante, între pasiune şi dragoste. Ca să ştii cum stai…

Îţi accepţi partenerul cu bune şi rele? Asta sună a dragoste. Dacă ţi-e greu să te gândeşti la alea rele, s-ar putea să te orbească doar pasiunea. Pentru că nimeni nu e pur şi simplu perfect.

Dacă sentimentele pentru “iubi” sunt la fel de intense ca la început, it’s love, baby! Dacă apele s-au mai liniştit, s-ar putea să fi fost doar o infatuare de moment, care pare să se cam stingă.

Simţi că între voi e o conexiune la toate nivelurile? Adică emoţional, mental şi fizic? Atunci e de bine. Dacă predomină conexiunea fizică, cel mai probabil trăiţi o pasiune foarte mişto, dar care în timp s-ar putea să se domolească. Şi atunci, dacă nu intervin şi celelalte două planuri, probabil o să vă vedeţi fiecare de drum.

Dacă sentimentele tale sunt similare cu un crush din ăla super intens, probabil că aia şi e! Partea bună e că un crush se poate transforma în dragoste dacă vă jucaţi cărţile cum trebuie 😉

Sexul e primul lucru la care te gândeşti când vine vorba de iubi? Well, probabil că doar asta vă leagă pentru moment. Dar de aici puteţi dezvolta relaţia şi vedeţi voi unde ajunge.

Te trezeşti visând cu ochii deschişi la iubi şi la cât de perfect/ă e sau cum face nu-ştiu-ce? E clar că treci prin stadiul ăla de îndrăgostire în care dacă nu eşti atent/ă s-ar putea să îţi curgă puţin scuipat din gură gândindu-te sau uitându-te la iubi. Şi e normal, nu e nimic rău în asta! Dacă se transformă în iubire sau nu, rămâne de văzut…