Percepția generală despre cupluri este că el trebuie să fie mai mare decât ea. Multă vreme o relație cu un raport invers de vârstă era privită cu ochi nu prea buni, ca să fim delicați, dar în ultimul timp prejudecățile au mai dispărut şi nu prea mai contează vârsta pentru nimeni.

Din ce în ce mai mulți tipi se orientează acum către femei mai mari decât ei, iar celebritățile nu fac excepție. Poate pentru că tipele ceva mai "coapte" ştiu mai bine ce vor de la viață, ştiu mai multe despre viață, te fac să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă, au mai multă încredere în ele şi sunt mai independente, sunt mai mature emoțional şi ai cu cine să stai de vorbă şi sunt mai mămoase. Unde mai pui că deja ştiu să gătească...

Uite 13 cupluri celebre în care ea este mai mare decât el şi nimeni nu a avut nimic împotrivă

Tom Cruise era cu 7 ani mai mic decât prima lui soție, Mimi Rogers

Nick Offerman şi Megan Mullally sunt despărțiți de 12 ani, însă asta nu pare să fie o problemă pentru ei. Deci de ce ar fi pentru alții?

Sandro Kopp, un cunoscut artist vizual, este cu 18 ani mai mic decât actrița Tilda Swinton, cu care este căsătorit din 2004 şi cu care are doi băieți gemeni, Honor şi Xavier.

Tony Parker şi Eva Longoria au fost împreună din 2004 până în 2010, deşi ea era cu 7 ani mai mare decât el. Până la urmă au divorțat din cauza infidelității baschetbalistului.

Jason Momoa şi Lisa Bonet, fosta soție a lui Lenny Kravitz, sunt împreună din 2005, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani. Au împreună doi copii şi s-au căsătorit în 2017, cu toate că mulți credeau că au făcut-o încă din 2007, când li s-a născut fetița.

Eva Mendes şi Ryan Gosling nu sunt căsătoriți, dar sunt împreună de 8 ani şi au împreună două fete, cu toate că între ei e o diferență de 6 ani.

Bart Freundlich, regizor, scenograf şi producător, şi Julianne Moore, actriță, sunt împreună din 1996, au doi copii şi nimeni nu ar zice că ea este cu 9 ani mai mare decât el.

Courtney Cox, adică Monica din "Friends", era cu 7 ani mai mare decât David Arquette. Au format un cuplu din 1999 până în 2010 şi au împreună o fiică. După divorț, Courtney s-a combinat cu un tip şi mai mic decât ea, Johnny McDaid, de la Snow Patrol, de care o despart 12 ani.

Aaron Johnson şi Sam Taylor-Wood sunt unul dintre cuplurile care au atras o mulțime de priviri când s-a oficializat relația. Actorul este cu 24 de ani mai mic decât soția sa, dar diferența de vârstă nu i-a împiedicat să fie fericiți şi să aibă împreună două fiice.

Madonna este cu 10 ani mai mare decât Guy Ritchie, cu care a fost căsătorită din 2000 până în 2008.

Nick Cannon şi Mariah Carey au fost căsătoriți din 2008 până în 2016. Între ei era o diferență de vârstă de 10 ani şi au avut împreună doi copii, gemeni.

Hugh Jackman este cu 13 ani mai mic decât soția sa, Deborra-Lee Furness. S-au cunoscut în 1995 şi s-au căsătorit un an mai târziu. Deborra-Lee a pierdut de-a lungul timpului mai multe sarcini, aşa că cei doi au hotărât să adopte, iar acum au doi copii.

Ashton Kutcher şi Demi Moore erau despărțiți de o diferență de 15 ani, care până la urmă a fost cam mare entru ei. Au fost căsătoriți din 2005 până în 2012.